Wij zijn Euroverhuur, opgericht in 1980 in het begin alleen actief in de verhuur van Kramen een paar jaar later kwam daar de feestverlichting en partyverhuur bij. En sinds 3 jaar nog een webshop waar particulieren onze proffesionele verlichting kunnen kopen, neem gerust een kijkje op www.kerstdeco.nl.

Of u nu op zoek bent naar kramen voor uw braderie, jaarmarkt, tentoonstelling, kerstmark en ga zo maar door, Of sfeer wil brengen in uw winkelgebied of bij uw bedrijf door middel van verlichting, of een feestje geeft, bent u bij Euroverhuur aan het juiste adres inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring.  Aan het roer staan Gerard Bolder en zijn dochter Tessa Bolder. Uiteraard worden zij gesteund door meerdere medewerkers, zij werken zelf actief mee in de onderneming waardoor de lijntjes kort zijn, met klanten en werknemers.

Wij bieden ondersteuning in uw project of het nu groot of klein is u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies bij ons op kantoor in Hummelo of op locatie.