Al meer dan 40 jaar specialist in het verzorgen van feestverlichting door heel Nederland.

Al vele jaren verzorgt Euroverhuur Holland de gezellige sfeer tijdens de kerstperiode in diverse winkelcentra, en bedrijfspanden. Gaat het nu om het aankleden van een binnenstad of winkelcentra, of uw bedrijfspand, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het traject van A tot Z. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij zullen altijd op de betreffende locatie komen kijken. Geen offerte is standaard bij ons, het offreren en aanbrengen van feestverlichting is altijd maatwerk. Tijdens de afspraak gaan wij met u kijken wat voor een soort sfeer uw winkelcentra of bedrijfspand moet uitstralen. Moderne of juist een authentieke uitstraling, kleurrijk of juist rustig en misschien wilt u wel dat uw verlichting een lichte twinkle bevat of misschien wel van kleur veranderd.. de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is ook mogelijk een eigen ontwerp te laten maken in verlichting, dit kan bijvoorbeeld een tekst in een bepaald lettertype zijn of misschien een herkenbaar logo van uw bedrijf.

In een winkelcentrum zullen wij kijken of er al voorzieningen zijn waar feestverlichting aan gemonteerd kan worden. Dit kunnen overspanningen zijn om verlichting midden in de straat te hangen, of wij kunnen de overspanningen voor u plaatsen. Zijn er lichtmasten waar een ornament aan geplaatst kan worden of misschien wel aan de gevels. Hoe zit het met de voeding voor de verlichting, is er een ringleiding aanwezig, en in het geval van het bekleden van lichtmasten is hier al een voedingsvoorziening in geplaatst. Als blijkt dat dit niet zo is kunnen wij beide trajecten voor u verzorgen, vele lichtmasten in Nederland zijn door ons al voorzien van een voedingssysteem.

Ook kunnen wij voor u een visualisatie maken van uw straat met een aantal uitgezochte armaturen. Dit geeft altijd een beter beeld. Is de vorm geschikt, passen de kleuren, is het niet te druk? Een visualisatie beantwoord al deze vragen.

Neem gerust met ons contact op voor informatie, en een vrijblijvende offerte.

Wij maken graag uw “verlicht’ idee tot werkelijkheid

Werkwijze

 • Vrijblijvend adviesgesprek

  Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een advies gesprek, en maken dan graag samen met u een wandeling door het gebied.

 • Gratis technische inspectie

  Zijn er al voorzieningen aanwezig, zoals overspanningen, een ringleiding voedingen in lichtmasten. Wij kunnen deze voor u nakijken of deze voldoen aan alle eisen.

 • Technische realisatie

  Zijn er bepaalde aspecten niet aanwezig, kunnen wij dit voor u verzorgen. Denk daarbij aan voedingen, supportsystemen voor de ornamenten aan lichtmasten, voedingen in lichtmasten. Dit alles gaat samen in overleg met de gemeente.

 • Advies in verlichting

  Wij kunnen u advies geven in wat voor een soort verlichting bij uw winkelcentrum of bedrijf past en wat er mogelijk is. U kunt ook zelf iets uitzoeken uit één van onze catalogi of als u hierdoor overweldigd bent kunnen wij een voorselectie voor u maken.

 • Visualisatie

  Met veel plezier kunnen wij voor u een visualisatie maken een aantal ornamenten die wij visualiseren in uw straat. dit vereenvoudigt de keuze van de verlichting.

 • Realisatie

  Na keuze van de verlichting en een akkoord van de offerte, zullen wij de realisatie in gang zetten. dit in overleg met betrokken partijen (Ondernemersvereniging of centrummanager, gemeente, en Euroverhuur)